Frisør Vedbæk

Produkter

 

Oway

Oway er Verdens første professionelle brand der producerer biodynamiske, økologiske og Fairtrade frisørprodukter. Oway er 99% plastikfri - emballage produceres af 100% genbrugsglas og 100% genbrugsaluminium. Oway producerer efter Rudolf Steiner metoden - holistisk - dvs alt foregår ved håndkraft og der bliver sået og høstet efter hvordan månen står på himlen. Alt går i pagt med naturen. Alle skadelige ingredienser er udeladt såsom: Ammoniak Thioglykolsyre Parabener Sulfater (sls, sles) Petrolatum EDTA Kunstige farvestoffer Kunstig parfume Intet er testet på dyr 99% vegansk Glutenfri Oway er ikke et brand - det er en livsstil.

Oway
ruler

GHD Glattejern

Et glattejern fra ghd er til dem, som ønsker den absolut højeste kvalitet muligt. Ghds glattejern skriger af kvalitet og prisen er også derefter, men man får virkelig hvad man betaler for med et ghd-jern, og det er tydeligt når man holder et i hånden.

Ghd bruger keramiske plader til deres glattejern, baseret på samme teknologi som anvendes inden for rumfart, og det giver et fantastisk resultat med lækkert blødt og skinnende blankt hår. Samtidig bliver pladerne skånsomme, så håret beskyttes nænsomt, hvilket også er derfor det er så vigtigt at sikre sig et ægte ghd glattejern.

Når man ser prisen, er det fristende at vælge et billigere glattejern, da ghd-jernet koster mange penge, men det er en af de bedste investeringer du nogensinde kommer til at gøre for dit hår.

Glattejernet er designet med ekstrem omtanke og er resultatet af mange års udvikling og forfining. Ledningen snoes ikke, pladerne når (og holder) optimal temperatur lynhurtigt og resultatet er så fantastisk at Hollywood-stjerner sværger til mærket.

GHD
ruler
       

Frisør Vedbæk

Vedbæk Stationsvej
13B 2950 Vedbæk

Tlf.: +45 60 90 70 42